Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Семейни ритуали и празници

3 нестандартни семейни идеи за 8-и март

Зимата вече отстъпва бавно на пролетта и сме в началото на един от най-динамичните и непредсказуеми месеци в годината – март.

Той е изпълнен, както с мразовити и снежни дни, така и с топлина и аромат на пролет, а освен това е съпроводен от прекрасни празници.

Един от тях е 8-и март – денят на жената. На тази дата по улиците обикновено виждаме много усмихнати дами и господа, които вървят към тях с букет в ръка. И тъй като обикновено 8-и март се прокрадва сякаш неочаквано между останалите натоварени зимни дни, много от нас, а вероятно и ти, не го отбелязват подобаващо. Е, тази година те предизвикваме да се отдадеш на празничния дух заедно със семейството и да организираш чудесно прекарване, което не изисква дълга предварителна подготовка. Предлагаме ти 3 нестандартни идеи, с които да посрещнеш този 8-и март и да изненадаш подобаващо любимата ти и децата:

 

Отборни игри

 

Нищо не сплотява семейството така, както отборните игри и забавленията в екип. И въпреки че времето навън е непредсказуемо, разполагаш с много опции за раздвижване. Може да заложиш на пейнтбол, боулинг, а защо не и на тенис? Отличен вариант за активна почивка, който може да бъде организиран бързо. Единственото, което е необходимо, е желание.

 

Посети нова забележителност

 

В България има толкова красиви места, които те очакват да ги посетиш. Може да почерпиш идеи от списъка със 100-те национални туристически обекта. По този начин ще организираш полезно и забавно прекарване за цялото семейство. Какво по-хубаво от това да научиш нещо ново и да прекараш времето си активно с най-близките?

 

Театър

 

Или друго културно събитие. Това е отличен вариант, ако все още не си подготвил изненада за празника на половинката си и имаш нужда от разтоварване и физическа почивка. Може да заложиш на импровизационен театър, комедийна постановка, изложба или концерт. Идеалният начин да прекараш спокойна петъчна и толкова празнична вечер със семейството.

 

Бонус идея:

 

Все пак, празникът може да бъде специален и вкъщи. Защо просто не се отдадеш на домашния уют с любимите ти хора? В днешното забързано всекидневие красивите и топли мигове у дома са рядкост и затова е хубаво понякога да предпочитаме уютния хол пред ресторантите. Дамата на твоето сърце, а със сигурност и децата, биха се зарадвали на вкусна вечеря, придружена от щипка сладост. Зареди се с KK Senses и се приготви за прекрасни моменти, споделени с най-любимите ти хора.

 

Автор:

 

Кристина Кирова

Подобни статии