Изненадай близките си с две невероятни идеи и изобилие от вкусни зеленчуци!

MAGGI® Идея за Макарони със сос от зелени зеленчуци и MAGGI® Идея за Макарони със сос с червени зеленчуци!

сосове

Пастата е лесно и бързо решение, когато времето ни притиска. А сега приготвянето й е по- лесно от всякога!

MAGGI® представя две невероятни решения, в които има голямо съдържание на различни видове червени и зелени зеленчуци и специално подбрани подправки, които ще помогнат на всяка работеща майка, която цени времето си, да се представи отлично в кухнята и да изненада семейството си с кулинарен шедьовър!

Бързо, лесно, и много вкусно, с простички инструкции и успехът е сигурен!

Направени със съставки, които правят вкуса и аромата невероятен!

За Макарони със сос от зелени зеленчуци използвахме така вкусните 9 вида различни зеленчука - зелен грах, тиквички, лук, чесън, картоф,спанак, праз лук, къдраво зеле, броколи!

ястие с броколи

А за Макарони със сос с червени зеленчуци, използвахме неустоимите 6 вида вкусни зеленчука - домат, червен пипер, лук, тиква, чесън, сладък картоф!

макарони сос

Завладяваща зеленчукова комбинация, която събужда всички сетива!

Опитай още сега, новите вкусни, бързи и лесни идеи за невероятни ястия от MAGGI®!

болонезе банер

 

Домати

Доматите са любим зеленчук и основен компонент в кулинарния свят у нас и по света. Именно затова и ние започнахме промените от тях: подбрахме производители на слънчеви домати от средиземноморския регион, чиято продукция проследяваме с множество тестове и проверки. Събраните висококачествени и изключително вкусни домати изсушаваме в специална машина, която използва едиствено горещ въздух, по този начин, запазваме техните хранителните качества, за да ви гарантираме истински наситен доматен вкус.

Моркови

Макар морковите да са любимият зеленчук на множество анимационни зайци, те присъстват и в множество кухни по целия свят. В началото са използвани като лекарство, но нашите предци бързо сменят предназначението им, като ги въвеждат в кулинарията. Морковите, които използваме за нашите продукти идват от земеделски производители от Европейски региони с подходящите климатични условия, биват отглеждани по естествен начин на слънце, за да  сме сигурни в качеството им и ценните им свойства. Неслучайно французите казват, че морковите правят хората по-добри.

Чесън

Чесънът е често използван зеленчук, заради полезните си свойства, той е богат източник за витамин С, В6, селен и магнезий, неизменна част от Средиземноморската кухня и много честно ползван в азиатската. Ето защо цялостният процес на засяване, отглеждане, събиране, обработване и употреба се следи стриктно от нашите специалисти – така освен полезното му действие, ще можете да се насладите на допълнителната ароматна нотка, която той придава на всяко ястие.

Лук

Лукът е част от менюто на хората повече от 7000 години, а древните египтяни са го почитали, като вярвали, че неговата сферична форма и концентрични кръгове символизират вечността. Лукът, който използваме за нашите продукти, идва от стопанства във Франция и други европейски региони, където се отглежда по природосъобразен начин, при подходящи климатични условия, а нашите специалисти следят за неговите качества, аромат и вкус.

Thumbnail

 

Какво ви осигурява това?

Нашите MAGGI® продукти са разработени с грижа за цялото семейство, за да гарантираме, че заетите хора могат да приготвят бързи, лесни, вкусни и питателни ястия. Нашите главни готвачи и специалисти по хранене работят в тясно сътрудничество, така че всяко хранене с MAGGI® да съдържа вкусна и балансирана селекция от съставки. Това означава, че MAGGI® може да ви помогне да създавате балансирани ястия, на които цялото семейство ще се радва, като при това прекарвате по-малко време в кухнята и повече време с тези, които обичате.

Като една от водеща марки за хранителни продукти в България и света, нашият основен приоритет е да ви предложим вкусни и достъпни продукти. И не забравяйте да пробвате нашите идеи за рецепти, защото с MAGGI® може да създавате още по-вкусни и балансирани ястия, затова ... "Не се колебайте, гответе с нас!".

Спагетите са едни от най-любимите ястия на цялото семейство, приготвят се бързо, а с MAGGI® Идея за Спагети

За да се насладиш на любимия вкус на топла пилешка супа, ти предлагаме да избереш MAGGI® Любима супа Пилешка с фиде, направена с познати и обичани съставки, които дават гаранция за винаги прекрасен вкус.

Болонезе, направен с познати и обичани съставки, финалният резултат е гарантиран.

спагети болонезе

За да се насладиш на любимия вкус на топла пилешка супа, ти предлагаме да избереш MAGGI® Любима супа Пилешка с фиде, направена с познати и обичани съставки, които дават гаранция за винаги прекрасен вкус.

MAGGI® Любима супа Пилешка с фиде

 

Thumbnail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ИСТОРИЯТА И НАЧАЛОТО НА MAGGI®

 

В  началото на 20-ти век, когато много хора нямат достъп до свежа храна, богата на витамини и хранителни вещества, Юлиус Маги разработва революционна технология за изсушаване на зеленчуци, която запазва техните хранителни свойства, а когато бъдат залети с вода, те възвръщат своите цвят, вкус и полезни хранителни съставки. На Юлиус Маги дължим и изграждането на световен бранд, воден от ценности и вярвания, които носят духа на създателя си и до днес.

Над 120 години ние в MAGGI® се стремим да надграждаме амбицията на Юлиус Маги за приготвянето на вкусна, качествена, балансирана и достъпна храна за всички домове по целия свят. Водени сме от четири основни ценности, които целят не само да подобрят продуктите ни, но и цялостното разбиране за времето, прекарано с любимите ни хора и стойността на добрата храна!

Създаваме нови продукти само със съставки, които познавате и обичате – Вашата кухнята е нашето вдъхновение, когато създаваме един продукт. Използваме само висококачествени съставки, които познавате и обичате, за да знаете добре какво има във всяко ястие, което приготвяте за любимите си хора.

Грижим се от фермата до вашия дом – внимателно избираме партньори, чиято продукция отговаря на всички световни и европейски норми за качество и природосъобразно отглеждане. Изсушаваме подправките и зеленчуците като използваме единствено горещ въздух в специална, защитена среда, която ги предпазва по време на целият процес и запазва техните полезни качества.

Поставяме добрата храна в сърцето на всичко, което правим – В MAGGI® непрекъснато се стремим да подобряваме нашите продукти, като се вслушваме във вашите предпочитания и изисквания, затова добавяме още повече зеленчуци и богати на хранителни вещества съставки.

Предаваме знанията си за домашно приготвената храна – Ние в MAGGI® вярваме, че нищо не може да се сравнява с домашно приготвената храна, направена с грижа и любов към близките, затова като световен лидер вече над 120 години имаме ангажимент да предадем своите познания за вкусна, балансирана домашно приготвена храна и да създадем навици за готвене,  предавани на поколенията.

Thumbnail