Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Балансиране на ежедневието

Денят на ... Ралица Паскалева

  • Имате ли си семеен сутрешен ритуал?

От както Максим се появи, алармата винаги се навива поне 20 минути преди времето за ставане, за да се поизлежаваме още малко в леглото и да се гушкаме с него. Сутрин децата са толкова пухкави, толи и нежни. Надали има родител, който е на друго мнение! :)

  • Закусвате ли заедно? Кой приготвя закуската?

Обичам да закусвам заедно със семейството, но май от всички аз съм единствената, която не пропуска закуска!  Всички други се задоволяват със сутрешното кафе. Аз обаче за сметка на това мога да пропусна другите хранения, но не и закуската.

  • Как успяваш да балансираш между успешната кариера на актриса и семейството?

Както всяка друга жена. Доста жени съчетават работата си с гледането на деца, домакинската работа, а и куп други отговорности. За щастие с моята работа мога да съчетавам доста неща. Например мога да снимам 2 дни един след друг по 12 часа, но пък след това 3 дни да съм напълно свободна и да си прекарвам време с близките.

  • Какви са любимите ти активности, с които разпускаш?

Ами аз съм доста деен човек и обичам постоянно да се разнообразявам с нови и нови неща. Постоянно се записвам на различни курсове. Така вече изкарах курс по арабски език, по астрология, а бях дори и в клас за приготвяне на френски десерти! Различни и все интересни неща за мен. Не знам какво ще е следващото, но обещавам да ви споделя! 

  • Успяваш ли да си "откраднеш" достатъчно време само за теб, Теди и Максим?

Винаги! За мен семейството е нещо свещено и Максим, Теодор, родителите ми и всичките ни близки са били винаги приоритет за мен.

Снимка:
Красена Ангелова

Подобни статии