Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Спорт

Не прибирай обувките за бягане през зимата

Ако искаш да бягаш през зимата, единственото, което трябва да направиш е да не спираш да бягаш. Не прибирай обувките за бягане!

Въпреки, че пролетта е класическото начало на сезона на бяганията, ако не искаш да се отказваш от любимия си спорт през есента или зимата, тогава се приготви за зимното тичане на открито.

Снабди се с висококачествени, топли, но добре проветриви спортни панталони и връхни дрехи. Важно е да наблегнеш на многопластовото облекло. Пази крайниците и врата, обличай ги добре. За тичането си подготви и удобна спортна шапка!

Подбери слоевете дрехи,така че да не си прекалено облечен/а при тичането. Загрей добре преди тръгване, комфортът при бягането е много важен!

Колкото и да са готини летните обувки, за есенното и зимното тичане избери непромокаеми, лесно почистващи се.

В зависимост от темпото, можеш да сложиш пред устата си един лек шал, за да предпазиш гърлото си от студа. Бъдете внимателен/на, защото ако обичаш да бягаш по-бързо, този трик не може да се използва.

Не пропускай тренировката и при лошо време, просто изпробвай пътеката за бягане. Преживяването е по-различно от това на открито, но така можеш да запазиш формата си до следващия слънчев ден!

Съветът на Нестле

Бегачески събития се организират редовно в цялата страна, може да се пробваш в някое такова събитие. Ако се интересуваш от местата и датите, поровери в сайта Календар на бяганията.

Подобни статии