Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Интересно и полезно за храненето

Студено кафе изкушение за летните дни

Кафе за смелите, които обичат да опитват нови неща, по различен начин. Приятна изненада очаква любителите на кафето в горещите дни, защото NESCAFÉ® Cold Brew е студена екстракция кафе с изключително мек вкус и леки сладникави и шоколадови нотки. Студената кафе напитка се сервира с много лед и е чудесно средство за справяне с летните жеги.

Технология на приготвяне

NESCAFÉ® Cold Brew е много повече от просто охладена кофеинова напитка. Приготвянето на кафе чрез студена екстракция е специален процес, при който водата не се загрява. Слабоизпечените кафени зърна се смилат едро и накисват във вода със стайна температура. Така остават за 24 часа, а резултатът от чакането си заслужава. При този процес ароматът, вкусът и свойства на кафето се запазват максимално.  Утайката се отделя, а кафето се филтрира внимателно.

Произход на кафените зърна

За приготвянето на NESCAFÉ® Cold Brew се използват отговорно отгледани кафе зърна от Колумбия, Никарагуа и Виетнам. Благодарение на правилното им съчетание се получава бленд с богат вкус, аромат и добър киселинен баланс. Внимателно подбраните зърна се подлагат на бавна и нежна екстракция за напитка, която носи наслада във всяка капка.

NESCAFÉ® Cold Brew MIXOLOGY

NESCAFÉ® Cold Brew е добра основа за различни студени коктейли. Към него може да се добави мляко за предпочитащите Latte вкуса. Независимо дали го предпочитате чисто или поднесено по нетрадиционен начин, попитайте за NESCAFÉ® Cold Brew в любимата кафетерия или coffee shop.

cold brew

 

Подобни статии