Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Домашните любимци

Първата по рода си академия за котки инфлуенсъри, завладя Instagram

Академията трудно ще научи пухкавия любопитко да прави лицеви опори и коремни преси, но ще го обучи на далеч по-важни и необходими неща като това как да позира правилно пред камерите, за да получи още от любимата храна, кой е правилния поглед, с който да каже: „Мърр, хайде да играем, човеко!“ и, разбира се, мъркането, достойно да разтопи всеки.

Purina ONE организира първата по рода и мащабите си котешка академия – CatfluencerBG, в която 100 необикновени котки се изправят една срещу друга, за да премерят пухкавостта и дължината на мустачките си в различни забавни предизвикателства в продължение на 3 седмици.

Някои от вас вероятно ще попитат защо точно 3 седмици? Защо не месец, например? Истината е много проста, почти толкова, колкото да заснемеш перфектния кадър на малката пухкава топчица любов. Точно 3 седмици са необходими, за да се види невероятният ефект от новата храна Purina ONE, както и за да може един малък любопитко да стане перфектния модел. Благодарение на съставките в Purina ONE, козината на пухкавите ни приятели ще бъде гладка и блестяща, кожата – здрава, а самият той – щастлив.

100 котки запретнаха ръкави и се изправиха пред любопитните задачи, които CatfluencerBG подготви за тях, а наградите са повече от изкушаващи. Победителят ще има честта да се нарече „първата котка инфлуенсър“ и да стане рекламна муцунка на Purina ONE.

Известни личности, пригответе се, определено има от какво да се боите! Пристига нова звезда, която е готова да стъпи със своята типична грация на червения килим на славата и да се радва на любовта и гранулите на феновете. Не след дълго дойде и моментът, в който специално жури селектира 15 финалисти от стоте котки, взели участие в надпреварата. Престижната титла обаче ще получи само един – мъркащото пухче, успяло да събере на-много от вашите гласове на страницата на CatfluencerBG в Instagram.

Академията е една страхотна идея, нали? И това не е всичко, което трябва да знаете за нея. За да докажат любовта си към малките топчици любов, Purina ONE ще подадат ръка и на котета, които са нямали късмета да намерят любящи семейства, на каквито се радват участниците в академията. Purina отдавна подкрепя различни каузи, свързани с добруването на животните, и сега смело слага акцент върху мисия, която да даде възможност на повече животни да открият своя човек.

С помощта на хранителни дарения, Purina ONE ще зарадва мъркащите четирикраки в една от отдадените на благородната кауза организации – Animal Rescue Sofia. Това партньорство ще даде възможност на повече котки да се почувстват обичани, обгрижени и да получат възможността да намерят вниманието, от което имат нужда. Purina застава гордо зад идеята, че всяко действие има значение и че, ако искаме да видим промяна около себе си, трябва ние сами да направим първата крачка.

Ние и котките си приличаме – е да… не само по грациозност и красота – всички имаме нужда от добра грижа, топлина, любов, малко внимание. Purina ONE иска да даде на котките точно това и благодарение на кампанията CatfluencerBG това послание може да достигне до повече хора, за да станем всички част от нещо голямо и стойностно.

Разбира се, доброто никога не е само и каузата на CatfluencerBG намери подкрепа в лицето на страхотни партньори, които също разбират колко е важно да си помагаме взаимно. Attica EVA, SBB,  Dir.bg, Sportal Media Group, ViewSofia иWebground се включиха активно, за да дадат на CatfluencerBG и мисията, която подкрепя, широка трибуна, от която гласът му да бъде наистина чут.

1

 

Подобни статии