Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Семейни ритуали и празници

5 нестандартни идеи за Св. Валентин за млади семейства

В месеца на влюбените ти подаряваме няколко не особено традиционни, но със сигурност мили и оригинални идеи за отпразнуване на Св. Валентин. Особено подходящи са за младите семейни двойки.

С тях ти гарантираме едно незабравимо и емоционално изживяване, което и двамата да помните дълго време.

Екстремна романтика

Един екстремен сценарий за романтична среща не е за всеки. Предварително научи за страховете на партньора си, за да не превърнеш Св. Валентин в същинско изтезание и за него, и за себе си.

Ако и двамата обичате тръпката, тогава можете свободно да планирате час за делтапланеризъм, парашутизъм, каяк по планинска река или пътуване до спиращ дъха увеселителен парк. Такива преживявания повишават адреналина, а сърцата започват да бият в синхрон. Такива срещи никога не се забравят, а чарът им, макар и необичаен, е оригинален и завладяващ.

Танцово парти

Напоследък особено популярност придобиха танцовите партита. Какъв по-хубав повод от празника на влюбените да заведеш любимия човек на подобно тематично събитие, изпълнено с поезия, музика и танци – танго, латино, рок, салса, кизомба или пък суинг - изборът е голям! Току-виж и двамата сте се запалили по вдъхновяващия чар на любовния ритъм на танца и сте решили да го превърнете в свое общо хоби за по-нататъшния ви съвместен живот.

Конна езда

Такова забавление е не само с романтичен, но и с аристократичен характер. Особено ако яздите заедно. Запечатването на този спомен в сърцата и на двама ви е гарантирано. Когато си на кон е два пъти по-завладяващо и вдъхновяващо. Още повече, когато усещаш до себе си присъствието и защитата на твоя любим.

Котешки емоции

Ако той/тя обича животни един прекрасен жест от твоя страна е да му/ѝ подариш едно малко пухкаво осиновено коте. Осиновяването на една такава малка крехка животинка не само ще умили половинката ти, но и ще ви накара да се почувствате горди от факта, че сте дали нов живот на една самотна и тъжна душичка. Емоцията от този ден ще остане дълго като мил спомен в живота и сърцата и на двама ви.

Торта с шеговито послание

И на края една шеговита идея, насочена специално към мъжката влюбена аудитория. Поръчай или още по-добре лично приготви един изкусителен плодов сладкиш или торта с надпис „Обичам те много, много, много повече от... нея!”

И на финал, можем ли да говорим за Св. Валентин, без да споменем Негово величество шоколада! Мили влюбени, подсладете си взаимно празника с няколко блокчета от любимия ви шоколад! Защо пък да не създатете и общ ритуал – да опитвате и да обсъждате всяка шоколадова новост заедно и в празник, и в делник. Съвместните дегустации на подобен афродизиак със сигурност ще подклаждат пламъка на любовта между вас още дълго време, а защо не и за цял живот

Автор: Антония Михайлова

Подобни статии