Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Време с децата

Идеи за карнавални костюми за деца

Наближава празникът, който през последните години е изключително любим на децата. И как да е иначе, нали на него малчуганите трябва да са маскирани. Вече си се сетил, че става дума за Хелоуин. В този текст ще намериш наистина прекрасни идеи за костюми, които може да си направиш у дома с подръчни средства. Така няма да се налага да взимаш маскировка под наем, а резултатът ще е повече от впечатляващ. Освен това магията ще е пълна, защото може да включиш в начинанието децата, които дълго ще помнят този вълшебен миг.  

Измислили сме фантастични костюми, които излизат извън рамките на традиционните дегизировки на котето и паяка. Разгледай нашата фотогалерия с идеи за костюми, които са лесни за изработване и същевременно толкова специални, снимките говорят сами за себе си! Ако все още се нуждаеш от помощ, виж нашите съвети по-долу!

Водолазен костюм
Специалното в костюма е кислородната бутилка, която можеш да направиш с помощта на празни бутилки от безалкохолни напитки и акрилни бои. Добави и едни прости очила за гмуркане и водолазният костюм е готов.

Костюм на Batwoman
Ако и при вас е популярна темата за супергероите, този костюм е удар в десетката. Маска, изрязана от хартия, закрепена с ластик към главата, черна тениска и черен панталон, изрязана от хартия емблема, зашита на тениската. Не е толкова трудно, нали?

Костюм на охлюв
Този костюм е фантастичен! Навий обикновена опаковъчна хартия за охлювната черупка, можете да я прикрепиш на раменете с презрамки като раница (само че това е много по-леко). За украсата на главата закрепи на панделка 2 рогца от тел и ги увий също с опаковъчна хартия. Прибави една хубава рокличка и детето вече е готово да бъде феята охлюв.

Костюми на миньони
Градинарски гащеризон, жълт пуловер с качулка, малко жълта боя за лице и изрязани от картон огромни очила. Това е всичко.

Дъждовният облак, който всеки обича
Не са ти нужни много принадлежности, но търпението е задължително. Залепи на една шапка безброй топчета от памук, към периферията на шапката закрепи дълги сини конци, в краищата на които залепи или заший изрязани от картон дъждовни капки. Ефектно е, няма как да отречеш, нали?

Подобни статии