Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Нестле за По-здрави деца

Урок 3 - Избери водата

Избери водата

Водата е навсякъде около нас и ни е изключително необходима, тъй като над 70% от нашия организъм е съставен от нея. Тя е от огромно значение най-вече за децата, защото засилва концентрацията и им дава много енергия за игри и учене.

Програмата „Нестле за по-здрави деца“ се фокусира не само върху балансираното хранене, но и върху приема на вода, защото знаем колко е важна тя, за да растат децата здрави и заредени с енергия за целия ден. Ползите от водата, както и стимулирането на децата да приемат повече от тази жизненоважна течност, вече се преподават на над 12 000 деца от вад 120 училища в цялата страна. Програмата включва 6 специално създадени модула, които се фокусират върху балансираното хранене и активния начин на живот - Хапвай питателна и разнообразна хранаКонтролирай порциите си, Избери водата, Играй активно, Наслаждавай се на храната със семейството си и Училище на четири лапи. Целта на програмата е да спомогне за изграждането на трайни хранителни навици и култура за здравословен начин на живот в децата.

Ако искаш да откриеш полезни и интересни съвети, с които да стимулираш дете си да приема повече вода, да научи нови факти за водата, която е навсякъде около нас и да дадеш на малкия откривател забавни задачки, които да предизвикат интерес и любопитство, свали материалите по урок 3 Избери водата от Националната програма „Нестле за по-здрави деца“ от линка по-долу.

Подобни статии