Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Нестле за По-здрави деца

Урок 4 - Играй активно

Играй активно

Всички знаем колко много децата обичат да играят, да тичат и да се забавляват с приятели. В днешно време игрите в парка и сред природата са изместени от електронните игри, което не позволява на подрастващите да усетят цялата пълнота на детството.

Всеки родител се е сблъсквал с този проблем и поради тази причина програмата „Нестле за по-здрави деца“ обръща специално внимание точно върху важността на спорта сред децата. Спортът възпитава у младите дисциплина и ги поддържа в добър тонус, което съчетано с правилно хранене спомага децата да растат здрави и щастливи. Тези полезни навици се възпитават вече у над 12 800 деца от над 120 учебни заведения в цялата страна. Чрез националната програма „Нестле за по-здрави деца“ учениците получават ценни съвети за правилното хранене и нуждата от движение.

Ако изпитваш трудности да накараш малчугана да прекарва повече време в забавни и активни игри или искаш да откриеш идеи за активности, които да ангажират вниманието на детето, свали материалите по урок 4 “Играй активно” от Националната програма „Нестле за по-здрави деца“ от линка по-долу.

Подобни статии