Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Нестле за По-здрави деца

Урок 6 - Училище за домашни любимци

Училище за домашни любимци

Домашните любимци могат да дадат на детето не само много любов, но и да го научат да се грижи и да поема отговорност за някого. Всяко едно от тези неща е от изключително значение, за да може малкият откривател да расте здрав и щастлив.

Всеки родител се е сблъсквал поне веднъж със силното желание на своя наследник да си има домашен любимец. Проблемът, който възниква е, че децата не знаят как правилно да отглеждат своето животинче и в крайна сметка грижите попадат при възрастните.

Програмата „Нестле за по-здрави деца“ обръща внимание и на тази тема, за да знаят децата как правилно да се грижат за своето куче и коте. Чрез забавни игри и видео съдържание децата се обучават как най-добре да се занимават със своето домашно животно и да му отдават нужното внимание.

В специално разработените материали могат да бъдат открити интересни и забавни игри и полезна информация, която да превърне детето в един истински отговорен стопанин. Свали материалите по урок 6 Училище за домашни любимци от Националната програма „Нестле за по-здрави деца“ от линка по-долу.

Подобни статии